Căutați
Filters
Close

Uleiul cosmetic de trandafir 100 ml

Uleiul de trandafiri se poate aplica atât pe piele cât și pe păr. Este un ulei natural, fără aditivi, cu rol regenerator și hidratant. Se poate folosi pentru hidratarea intensă a tenului, efectul anti-aging, repararea călcâielor crăpate, tonic pentru piele, dar se poate combina și ca ingredient în creme, balsamuri sau seruri.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31205
54,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de trandafir 100 ml

Uleiul de trandafir este deosebit de valoros datorită numeroaselor opțiuni practice și economice de utilizare. Contribuie la hidratarea și tonifierea pielii, oferind hrana necesară care va ajuta pielea să își păstreze tinerețea și elasticitatea.

Beneficiile uleiului de trandafiri:

  • emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii

Pentru ce să îl folosești?

  • este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • masaj facial

Cum se folosește uleiul de trandafiri?

  • se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • în creme emulsionate se poate include în faza grasă

Combinații recomandate:

  • cu ulei de margarete, ulei din germeni de grâu și extract de acmella pentru un ser îmbunătățește fermitatea pielii
  • cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacăze negre și vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • cu ulei de luminița serii și coenzima Q10 pentru un ser anti-age


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Citronellol, Geraniol

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Ulei de trandafir 100 ml

Uleiul de trandafir este deosebit de valoros datorită numeroaselor opțiuni practice și economice de utilizare. Contribuie la hidratarea și tonifierea pielii, oferind hrana necesară care va ajuta pielea să își păstreze tinerețea și elasticitatea.

Beneficiile uleiului de trandafiri:

  • emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii

Pentru ce să îl folosești?

  • este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • masaj facial

Cum se folosește uleiul de trandafiri?

  • se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • în creme emulsionate se poate include în faza grasă

Combinații recomandate:

  • cu ulei de margarete, ulei din germeni de grâu și extract de acmella pentru un ser îmbunătățește fermitatea pielii
  • cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacăze negre și vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • cu ulei de luminița serii și coenzima Q10 pentru un ser anti-age


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Citronellol, Geraniol

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*