Căutați
Filters
Close

Livrare și retur

1.1 Produsele sunt expediate clientului in maximum 72 de ore de la data validarii comenzii.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi, pana la sfarsitul programului de lucru al firmei de curierat. Toate comenzile sosite pana in orele 12.00 (in zilele lucratoare), vor ajunge in maxim 72 de ore din momentul procesarii comenzii.Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi validate de catre reprezentantii nostri de vanzari luni, dupa validare urmand a fi expediate in conditiile mai sus descrise.

Adresa de livrare se completeaza in momentul in care va faceti prima data cont pe site, cu ajutorul unui formular. Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturara, insa aveti optiunea sa alegeti si o adresa diferita pentru livrare. Va rugam sa introduceti informatii exacte si complete, inclusiv codurile postale, pentru a putea sa va trimitem produsele unde trebuie.

1.2 Cheltuielile de transport

Cheltuielile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractului incheiat intre SC BIOSPOT COSMETICS SRL si firmele de curierat partenere. In prezent, costul de transport pentru orice colet in tara mai mic de 1 kilogram este de 17.99 lei ( la acest tarif se pot adauga km suplimentari sau taxa pentru ramburs in caz ca optati pentru aceasta metoda de plata ). 

1.3 Transportul pentru comenzile de peste 160 lei este GRATUIT 

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 160 lei tariful unic de transport este 17.99 lei prin curier rapid (neincluzand greutatea sau km suplimentari acolo unde este cazul).

SC BIOSPOT COSMETICS SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

1.4 Conditii generale de returnare:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionatefara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Pentru a putea returna un produs trebuie sa completari “Formularul de returnare” de pe site.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC BIOSPOT COSMETICS SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC BIOSPOT COSMETICS SRL. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali, daca este cazul.

Dupa ce ati completat “Formularul de returnare” va rugam sa expediatii produsul, prin curier rapid la adresa SC BIOSPOT COSMETICS SRL - Str. Aurel Vlaicu, nr. 36,  ap. 44, localitate Cluj-Napoca, judetul Cluj precizand pe colet "Returnare produs" si numarul cererii RMA alocat. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Atentie: Nu se acceptă returnarea produsului ramburs. Plata se va face in contul bancar pus la dispozitie de client.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0756.082.476 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa de email [email protected]

Va multumim pentru înţelegere!

Echipa Biospot.ro