Căutați
Filters
Close

Modalități de plată

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege între două metode de plată:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură securitatea  tranzacțiilor on-line la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

- Sistemul "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți.

 

2. Plata în sistem ramburs

Dacă ați ales metoda "Plata Ramburs" comanda dumneavoastră va fi livrată prin intermediul firmei de curierat partenere, urmând ca ulterior dumneavoastră să achitați contravaloarea produselor și a transportului.

! În cazul clienților care plasează o comandă cu plata ramburs și nu ridică coletul, la o comandă ulterioară se va solicita plata în avans cu cardul. În cazul în care nu este acceptată această metodă de plată, comanda va fi anulată.