Căutați
Filters
Close

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Datele firmei: 

SC BIOSPOT COSMETICS SRL

CUI: 44427853

Registrul comertului: J12/2791/2021

adresa: str. Aurel Vlaicu, nr. 36, ap. 44, Cluj Napoca, jud. Cluj

 

Utilizarea site-ului www.biospot.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul  www.biospot.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. SC BIOSPOT COSMETICS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. SC BIOSPOT COSMETICS SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografiile pot contine accesorii neincluse in pachetul standard; unele specificatii pot fi modificate de catre producator/furnizor fara instiintare prealabila sau pot contine erori de operare. Toate ofertele prezente in site sunt valabile in limita stocului. Doar in urma preluarii de catre un responsabil de vanzari a solicitarii dvs, aceste informatii vor fi confirmate/validate. 

 

De asemenea, SC BIOSPOT COSMETICS SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.biospot.ro este proprietatea SC BIOSPOT COSMETICS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC BIOSPOT COSMETICS SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate

SC BIOSPOT COSMETICS SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.biospot.ro si SC BIOSPOT COSMETICS SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.biospot.ro si SC BIOSPOT COSMETICS SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.biospot.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.biospot.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.
SC BIOSPOT COSMETICS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Nota de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal


Pentru ca experienta dvs. pe site-ul www.biospot.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC BIOSPOT COSMETICS SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC BIOSPOT COSMETICS SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii. 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa , SC BIOSPOT COSMETICS SRL, Str. Aurel Vlaicu, nr 36, ap.44 Cluj-Napoca,jud Cluj. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.