Căutați
Filters
Close

Politica de reduceri

Pentru a te bucura de produsul sau produsele tale favorite la un pret redus, îti oferim posibilitatea de a câștiga reduceri semnificative, unele chiar permanente, la comenzile efectuate pe site-ul nostru. 

Mai jos ai explicate cele 4 modalitati prin care poți economisi bani:

Comentariu Produs 

COMENTARII LA PRODUS

Loghează-te pe site cu contul tău şi scrie un comentariu, în sectiunea dedicata, pe pagina produsului testat. Descrie în câteva propozitii experienta utilizarii lui si rezultatele pe care le-ai obtinut. Vei fi recompensat dupa verificarea comentariului cu un voucher de reducere de 5% valabil 2 luni de la data emiterii lui.

*O sa primiti un voucher pentru fiecare comentariu in parte, dar acestea nu se vor putea cumula pe aceeasi comanda si vor putea fi folosite doar o singura data.


Video sau foto produse inainte si dupa folosire 

 

TESTIMONIALE FOTO/VIDEO

Trimite-ne pe email o serie de poze sau un scurt material video cu rezultatele pe care le-ai obtinut, inainte si dupa utilizarea produsului comandat de la noi, oferindu-ne permisiunea de a le publica pe site-ul nostru. Vei fi recompensat cu un voucher de 10% valabil pentru o perioada de un an la orice comanda vei plasa pe site.


 

Discount pentru cantitate 

DISCOUNT PE CANTITATE

Cumperi mai multe produse de acelasi fel si beneficiezi de discount pentru cantitate. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti produsele pe ale caror pagina apare expresia: COMANZI MAI MULT, PLĂTEŞTI MAI PUŢIN. Pe paginile respective vei regăsi un tabel unde este precizat discount-ul pentru cantitate.


Distribuie experienta ta cu Biospot pe retelele sociale. 

Share and Like - Distribuie pe retelele sociale 

Distribuie Public experienta ta legata de unul sau mai multe produse cumparate de pe Biospot.ro sau pe care ti-l doreşti foarte tare pe Retelele de Socializare: Facebook, Instagram, Pinteres sau Google+ folosind #Biospot.ro și trimite-ne un PrintScreen cu postarea la adresa de email [email protected] iar după verificare vei primi un voucher de 5% valabil 2 luni de la data emiterii lui.

*O sa primiti un voucher pentru fiecare postare in parte, dar acestea nu se vor putea cumula pe aceeasi comanda si vor putea fi folosite doar o singura data.