Close

Ulei de Oregano Cosmetic 100 ml

Uleiul de oregano este cunoscut pentru efectele antiseptice, antiinfecțiose, fungicide, stimulatore și tonifiante pe care le are, datorită conținutului ridicat de polifenoli, carvacrol și timol . Este benefic în aplicații pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate, scalp cu probleme, igienă intimă, micoze ale pielii.
Disponibilitate: Stoc epuizat
SKU: MV31203
Producător: Macrovita
64,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Beneficiile uleiului de oregano

  • Antiinfecțios potent
  • Antiseptic
  • Antiparazitar
  • Antifungic
  • Stimulator, tonifiant

Pentru ce să îl folosești?

  • În caz de infecții ale pielii și scalpului
  • Înțepături de insecte, herpes, negi
  • Micoze ale unghiilor și pielii
  • Mătreață, mâncărimi ale scalpului
  • Igienă intimă (candidoze)
  • Agent antibacterian în deodorante

Cum se folosește uleiul de oregano?

  • Pentru corp:  Se poate utiliza ca ingredient pentru preparate de îngrijire a pielii; este util  înțepături de insecte, herpes, afte, infecții cutanate, micoze. Uleiul de oregano încorporat într-un ulei vegetal se aplică pe zona afectată de 1-2 ori pe zi. În caz de reacții adverse sau usturime, se va opri utilizarea sau se va scădea concentrația. Poate fi folosit și în soluțiile pentru igienă intimă, deoarece datorită spectrului largf antifungic ajută la eliminarea problemelor din zona intimă (se poate adăuga în produsul de igienă intimă).
  • Pentru păr:   Se poate utiliza ca ingredient pentru unele preparate,  în cazul unui scalp afectat de mătreață. Se poate adăuga în șamponul utilizat uzual, sau se poate realiza frecție la nivelul scalpului. Se poate utiliza și ca ingredient într-o mască pentru scalpul afectat de micoze; (se aplică săptămânal, până la ameliorarea simptomelor; masca aplicată pe scalp și păr se împachetează cu o folie și se lasă să acționeze 20-30 minute, după care se spală părul ca de obicei, cu un șampon adecvat nevoilor sale).
  • Pentru unghii: După duș se aplică seară de seară pe unghia afectată de micoză, termen îndelungat (6-12 luni), timp în care unghia se va regenera în întregime. Se tratează și zona de piele din jur. 

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Nu este recomandat în sarcină și alăptare
  • Nu este recomandat pentru copii <6 ani
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Doar pentru uz extern; 

 

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Origanum Vulgare Oil, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Linalool, Limonene

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Beneficiile uleiului de oregano

  • Antiinfecțios potent
  • Antiseptic
  • Antiparazitar
  • Antifungic
  • Stimulator, tonifiant

Pentru ce să îl folosești?

  • În caz de infecții ale pielii și scalpului
  • Înțepături de insecte, herpes, negi
  • Micoze ale unghiilor și pielii
  • Mătreață, mâncărimi ale scalpului
  • Igienă intimă (candidoze)
  • Agent antibacterian în deodorante

Cum se folosește uleiul de oregano?

  • Pentru corp:  Se poate utiliza ca ingredient pentru preparate de îngrijire a pielii; este util  înțepături de insecte, herpes, afte, infecții cutanate, micoze. Uleiul de oregano încorporat într-un ulei vegetal se aplică pe zona afectată de 1-2 ori pe zi. În caz de reacții adverse sau usturime, se va opri utilizarea sau se va scădea concentrația. Poate fi folosit și în soluțiile pentru igienă intimă, deoarece datorită spectrului largf antifungic ajută la eliminarea problemelor din zona intimă (se poate adăuga în produsul de igienă intimă).
  • Pentru păr:   Se poate utiliza ca ingredient pentru unele preparate,  în cazul unui scalp afectat de mătreață. Se poate adăuga în șamponul utilizat uzual, sau se poate realiza frecție la nivelul scalpului. Se poate utiliza și ca ingredient într-o mască pentru scalpul afectat de micoze; (se aplică săptămânal, până la ameliorarea simptomelor; masca aplicată pe scalp și păr se împachetează cu o folie și se lasă să acționeze 20-30 minute, după care se spală părul ca de obicei, cu un șampon adecvat nevoilor sale).
  • Pentru unghii: După duș se aplică seară de seară pe unghia afectată de micoză, termen îndelungat (6-12 luni), timp în care unghia se va regenera în întregime. Se tratează și zona de piele din jur. 

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Nu este recomandat în sarcină și alăptare
  • Nu este recomandat pentru copii <6 ani
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Doar pentru uz extern; 

 

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Origanum Vulgare Oil, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Linalool, Limonene

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si