Close

Ulei de Cocos Cosmetic 100 ml

Uleiul de cocos este foarte apreciat în cosmetică pentru textura și parfumul său. Aplicat pe piele o lasă mătăsoasă, hrănită și hidratată. Este indicat în special în cazul pielii foarte uscate, deshidratate, cu tendință de descuamare, dar și în cazul părului deteriorat, cu vârfuri despicate.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31187
Producător: Macrovita
50,00 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de cocos cosmetic 100 ml

Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și vitamina E. Se remarcă prin proprietățile excelente de hidratare, având capacitatea de a întări flexibilitatea și elasticitatea pielii. Păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici.

La temperatura de 10°C, uleiul devine solid, dar de îndată ce crește temperatura, revine la starea lui lichidă.

Beneficiile uleiului de cocos:

  • Nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare
  • Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

Pentru ce să îl folosești?

  • Îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre
  • Calmarea pielii afectate de roșeață, iritații
  • Îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebelușilor
  • Îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor
  • Protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate
  • Prepararea săpunurilor, a deodorantelor

Cum se folosește uleiul de cocos?

  • Pentru față: Se poate folosi ca atare, aplicat pe toată fața. Se poate folosi și ca balsam pentru buze.
  • Pentru corp: Aplicat pe corp imediat după duș sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii. Se poate utiliza în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal. Este indicat să se utilizeze cu constant pe zonele cu piele îngroșată (coate, genunchi, călcâie).
  • Pentru păr: Se utilizează pe lungimea firului de păr, se lasă să acționeze jumătate de oră, după care părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale. Se poate lăsa să acționeze și peste noapte. Există studii care arată faptul că dacă este aplicat pe scalp, și lăsat să acționeze minim 30 de minute înainte de fiecare spălare, îmbunătățește circulația la nivelul scalpului, stimulând creșterea mai rapidă a firului de păr.
  • Pentru prepararea de cosmetice: Poate fi inclus în rețete pentru balsamuri și unguente de îngrijire a pielii iritate, creme și măști capilare, ulei de masaj, cremă de corp, cremă de mâini, unt de corp.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C. La temperatura de 10°C, uleiul devine solid, dar de îndată ce crește temperatura, revine la starea lui lichidă.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

 INCI: Cocos Nucifera (Coconut*) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Glycerides, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Ulei de cocos cosmetic 100 ml

Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și vitamina E. Se remarcă prin proprietățile excelente de hidratare, având capacitatea de a întări flexibilitatea și elasticitatea pielii. Păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici.

La temperatura de 10°C, uleiul devine solid, dar de îndată ce crește temperatura, revine la starea lui lichidă.

Beneficiile uleiului de cocos:

  • Nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare
  • Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

Pentru ce să îl folosești?

  • Îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre
  • Calmarea pielii afectate de roșeață, iritații
  • Îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebelușilor
  • Îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor
  • Protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate
  • Prepararea săpunurilor, a deodorantelor

Cum se folosește uleiul de cocos?

  • Pentru față: Se poate folosi ca atare, aplicat pe toată fața. Se poate folosi și ca balsam pentru buze.
  • Pentru corp: Aplicat pe corp imediat după duș sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii. Se poate utiliza în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal. Este indicat să se utilizeze cu constant pe zonele cu piele îngroșată (coate, genunchi, călcâie).
  • Pentru păr: Se utilizează pe lungimea firului de păr, se lasă să acționeze jumătate de oră, după care părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale. Se poate lăsa să acționeze și peste noapte. Există studii care arată faptul că dacă este aplicat pe scalp, și lăsat să acționeze minim 30 de minute înainte de fiecare spălare, îmbunătățește circulația la nivelul scalpului, stimulând creșterea mai rapidă a firului de păr.
  • Pentru prepararea de cosmetice: Poate fi inclus în rețete pentru balsamuri și unguente de îngrijire a pielii iritate, creme și măști capilare, ulei de masaj, cremă de corp, cremă de mâini, unt de corp.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C. La temperatura de 10°C, uleiul devine solid, dar de îndată ce crește temperatura, revine la starea lui lichidă.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

 INCI: Cocos Nucifera (Coconut*) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Glycerides, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid

100% ingrediente de origine naturală

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si