Căutați
Filters
Close

Ulei de Jojoba Cosmetic 100 ml

Uleiul de jojoba pătrunde cu ușurință în piele, este necomedogenic și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii. Îmbunătățește aspectul părului și îi redă vitalitatea.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31155
59,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Uleiul de Jojoba Cosmetic 100 ml

Uleiul de jojoba este obținut din semințe de jojoba prin presare la rece. Are o compoziție asemănătoare cu a sebumului și astfel are o compatibilitate foarte bună cu tenul și scalpul uman. Are efect antibacterian și antifungic dovedit prin studii clinice, iar datorită conținutului crescut de vitamina E, are un puternic efect antioxidant, care protejează tenul de efectele nocive pe care stresul și  mediul poluat îl are asupra tenului nostru. Datorită proprietăților antiseboreice și a capacității de a calma iritațiile, acest ulei este perfect pentru tratarea tenului gras și sensibil, cu tendințe acneice.

Beneficiile uleiului de jojoba sunt:

  • Protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • Protejează pielea de deshidratare
  • Emolient și nutritiv în profunzime
  • Menține suplețea și elasticitatea pielii
  • Echilibrant al secreției de sebum
  • Catifelează și netezește pielea
  • Favorizează pătrunderea principiilor active în piele

Pentru ce să îl folosești?

  • Se poate utiliza pentru îngrijirea oricărui tip de ten, a părului și unghiilor
  • Îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate
  • Datorită proprietăților antiinflamatoare pe care le are, se poate utiliza în afecțiuni precum psoriazisul sau diferite eczeme
  • Menținerea supleții și elasticității pielii
  • Atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate
  • Îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații
  • Hrănirea și echilibrarea scalpului
  • Înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat

Cum se folosește uleiul de jojoba?

  • Pentru păr: În cazul celor cu păr gras, pentru a regla excesul de sebum se masează scalpul cu ulei și lasă capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Pentru părul uscat și deteriorat, uleiul de jojoba se aplică pe lungimea firului de păr și se lasă să acționeze minim 15 minute. După ce trec cele 15 minute, părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale.
  • Pentru ten: Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat în special pentru tenul gras, căruia îi reglează secreția excesivă de sebum, dar poate fi utilizat și pentru tenul uscat, datorită faptului că îl hidratează. Poate fi utilizat și ca demachiant, datorită faptului ca este hipoalergen. Se aplică câteva picături pe o dischetă demachiantă și se îndepărtează machiajul.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C. La temperatura de 10°C, uleiul devine solid, dar de îndată ce crește temperatura, revine la starea lui lichidă.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • Doar pentru uz extern

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

100% ingrediente de origine naturală

NU conține uleiuri minerale (parafină) și nici parabeni

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Uleiul de Jojoba Cosmetic 100 ml

Uleiul de jojoba este obținut din semințe de jojoba prin presare la rece. Are o compoziție asemănătoare cu a sebumului și astfel are o compatibilitate foarte bună cu tenul și scalpul uman. Are efect antibacterian și antifungic dovedit prin studii clinice, iar datorită conținutului crescut de vitamina E, are un puternic efect antioxidant, care protejează tenul de efectele nocive pe care stresul și  mediul poluat îl are asupra tenului nostru. Datorită proprietăților antiseboreice și a capacității de a calma iritațiile, acest ulei este perfect pentru tratarea tenului gras și sensibil, cu tendințe acneice.

Beneficiile uleiului de jojoba sunt:

  • Protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • Protejează pielea de deshidratare
  • Emolient și nutritiv în profunzime
  • Menține suplețea și elasticitatea pielii
  • Echilibrant al secreției de sebum
  • Catifelează și netezește pielea
  • Favorizează pătrunderea principiilor active în piele

Pentru ce să îl folosești?

  • Se poate utiliza pentru îngrijirea oricărui tip de ten, a părului și unghiilor
  • Îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate
  • Datorită proprietăților antiinflamatoare pe care le are, se poate utiliza în afecțiuni precum psoriazisul sau diferite eczeme
  • Menținerea supleții și elasticității pielii
  • Atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate
  • Îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații
  • Hrănirea și echilibrarea scalpului
  • Înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat

Cum se folosește uleiul de jojoba?

  • Pentru păr: În cazul celor cu păr gras, pentru a regla excesul de sebum se masează scalpul cu ulei și lasă capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Pentru părul uscat și deteriorat, uleiul de jojoba se aplică pe lungimea firului de păr și se lasă să acționeze minim 15 minute. După ce trec cele 15 minute, părul se spală în mod normal, folosind un șampon adaptat nevoilor sale.
  • Pentru ten: Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat în special pentru tenul gras, căruia îi reglează secreția excesivă de sebum, dar poate fi utilizat și pentru tenul uscat, datorită faptului că îl hidratează. Poate fi utilizat și ca demachiant, datorită faptului ca este hipoalergen. Se aplică câteva picături pe o dischetă demachiantă și se îndepărtează machiajul.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C. La temperatura de 10°C, uleiul devine solid, dar de îndată ce crește temperatura, revine la starea lui lichidă.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • Doar pentru uz extern

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

100% ingrediente de origine naturală

NU conține uleiuri minerale (parafină) și nici parabeni

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate
Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si