Căutați
Filters
Close

Ulei de Macadamia Cosmetic 100 ml

Uleiul de Macadamia este absorbit foarte repede, regenerează și hidratează pielea, netezind-o. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor și restructurarea pielii degradate, este un ulei ușor cu textură plăcută, care nu lasă peliculă grasă. De asemenea este recomandat și pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății părului.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31185
49,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de macadamia cosmetic 100 ml

Uleiul de Macadamia organic presat la rece  are un conținut ridicat de acid palmitic (16-24%). Acesta este absorbit foarte repede, regenerează și hidratează pielea, netezind-o. Protejează pielea, în același mod ca sebumul produs de pielea umană, prin urmare, este bine absorbit și tolerat de piele. Este foarte emolient, hidratant, are proprietăți antirid și este bogat în vitaminele A1, B1, B2 și minerale, antioxidanți, combate radicalii liberi, protejează celulele și le hrănește având o capacitate mare de regenerare. Are proprietatea de a atenua răni minore de suprafață ale pielii.
Ulei de macadamia are de asemenea efecte pozitive asupra părului fragil și ale pielii scalpului. Este absorbit foarte repede, oferind elasticitatea pielii scalpului, regenerează, hrănește și netezește, îmbunătățind aspectul și starea pielii scalpului și a părului.

Beneficiile uleiului de macadamia:

  • Bine absorbit de piele, nu lasă peliculă grasă
  • Contribuie la buna funcționare a barierei hidrolipidice a pielii
  • Cicatrizant, contribuie la regenerarea țesuturilor
  • Reduce mâncărimile, roșeața și iritațiile
  • Catifelant, conferă finețe pielii
  • Protector capilar și cutanat
  • Hrănitor, emolient
  • Prin masaj, stimulează circulația și îmbunătățește drenajul limfatic

Pentru ce să îl folosești?

  • Este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, cel mixt și gras poate beneficia de asemenea de virtuțile acestui ulei non-gras
  • Pielea îmbătrânită, ridată, sensibilă
  • Vergeturi, în special preventiv
  • Cuperoză și probleme circulatorii, picioare grele
  • Piele iritată, crăpată, aspră, agresată
  • Îngrijirea buzelor
  • Ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând absorbția în piele a principiilor active
  • Protecția părului față de daunele factorilor de mediu
  • Menținerea culorii părului

Cum se folosește uleiul de macadamia?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • Inclus în compoziții cosmetice ca ingredient, pentru: creme, loțiuni, seruri, măști, balsamuri, uleiuri de masaj facial
  • Ca ingredient în demachiante, produse de machiaj, fond de ten
  • Ca bază pentru formularea uleiurilor de masaj corporal
  • Alături de ingrediente specifice pentru prepararea de creme și uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
  • Aplicat pe păr ca atare, în special pe vârfuri, simplu sau ca bază pentru un ser

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol | *BIO

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Ulei de macadamia cosmetic 100 ml

Uleiul de Macadamia organic presat la rece  are un conținut ridicat de acid palmitic (16-24%). Acesta este absorbit foarte repede, regenerează și hidratează pielea, netezind-o. Protejează pielea, în același mod ca sebumul produs de pielea umană, prin urmare, este bine absorbit și tolerat de piele. Este foarte emolient, hidratant, are proprietăți antirid și este bogat în vitaminele A1, B1, B2 și minerale, antioxidanți, combate radicalii liberi, protejează celulele și le hrănește având o capacitate mare de regenerare. Are proprietatea de a atenua răni minore de suprafață ale pielii.
Ulei de macadamia are de asemenea efecte pozitive asupra părului fragil și ale pielii scalpului. Este absorbit foarte repede, oferind elasticitatea pielii scalpului, regenerează, hrănește și netezește, îmbunătățind aspectul și starea pielii scalpului și a părului.

Beneficiile uleiului de macadamia:

  • Bine absorbit de piele, nu lasă peliculă grasă
  • Contribuie la buna funcționare a barierei hidrolipidice a pielii
  • Cicatrizant, contribuie la regenerarea țesuturilor
  • Reduce mâncărimile, roșeața și iritațiile
  • Catifelant, conferă finețe pielii
  • Protector capilar și cutanat
  • Hrănitor, emolient
  • Prin masaj, stimulează circulația și îmbunătățește drenajul limfatic

Pentru ce să îl folosești?

  • Este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, cel mixt și gras poate beneficia de asemenea de virtuțile acestui ulei non-gras
  • Pielea îmbătrânită, ridată, sensibilă
  • Vergeturi, în special preventiv
  • Cuperoză și probleme circulatorii, picioare grele
  • Piele iritată, crăpată, aspră, agresată
  • Îngrijirea buzelor
  • Ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând absorbția în piele a principiilor active
  • Protecția părului față de daunele factorilor de mediu
  • Menținerea culorii părului

Cum se folosește uleiul de macadamia?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • Inclus în compoziții cosmetice ca ingredient, pentru: creme, loțiuni, seruri, măști, balsamuri, uleiuri de masaj facial
  • Ca ingredient în demachiante, produse de machiaj, fond de ten
  • Ca bază pentru formularea uleiurilor de masaj corporal
  • Alături de ingrediente specifice pentru prepararea de creme și uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
  • Aplicat pe păr ca atare, în special pe vârfuri, simplu sau ca bază pentru un ser

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol | *BIO

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si