Close

Ulei de Lavandă Cosmetic 100 ml

Lavanda este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31201
Producător: Macrovita
49,99 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de lavandă 100 ml

Lavanda unul din cele mai vechi ingrediente naturale din istoria omenirii. Uleiul de lavanda este un ulei esențial foarte apreciat în aromaterapie și cosmetică, fiind utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos dar și pentru parfumul său unic.

Beneficiile uleiului de lavandă

  • Regenerator  și reparator cutanat
  • Cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
  • Calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte
  • Antiseptic
  • Antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
  • Sedativ și liniștitor, armonizant
  • Echilibrant al sistemului nervos

Pentru ce să îl folosești?

  • Regerenarea pielii afectate de alergii și infecții
  • Atenuarea cicatricilor în urma lezării pileii
  • Calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit
  • Regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte
  • Alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă
  • Anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitații
  • Dureri cervicale, umeri înțepeniți, dureri de cap, migrene
  • Spasme, crampe, dureri musculare și reumatice, diferite dureri asociate cu sportul
  • Parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri și produse de toaletare, în săpunuri, pentru parfumarea ambientului

Cum se folosește uleiul de lavandă?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • Poate fi  folosit ca ingredient la prepararea unor cosmetice de îngrijire a pielii pentru față, corp, mâini și picioare, pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau în saloane de înfrumusețare
  • Poate fi folosit și ca ulei de masaj
  • Pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local 
  • Pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul se poate aplica și pe încheieturi
  • În apa de baie, pentru relaxare
  • Peste o porție de sare de baie dispersată în cadă

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern
  • Contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor

 

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Tocopherol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Glyceryl Caprylate, Linalool, Limonene

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Ulei de lavandă 100 ml

Lavanda unul din cele mai vechi ingrediente naturale din istoria omenirii. Uleiul de lavanda este un ulei esențial foarte apreciat în aromaterapie și cosmetică, fiind utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos dar și pentru parfumul său unic.

Beneficiile uleiului de lavandă

  • Regenerator  și reparator cutanat
  • Cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
  • Calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte
  • Antiseptic
  • Antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
  • Sedativ și liniștitor, armonizant
  • Echilibrant al sistemului nervos

Pentru ce să îl folosești?

  • Regerenarea pielii afectate de alergii și infecții
  • Atenuarea cicatricilor în urma lezării pileii
  • Calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit
  • Regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte
  • Alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă
  • Anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitații
  • Dureri cervicale, umeri înțepeniți, dureri de cap, migrene
  • Spasme, crampe, dureri musculare și reumatice, diferite dureri asociate cu sportul
  • Parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri și produse de toaletare, în săpunuri, pentru parfumarea ambientului

Cum se folosește uleiul de lavandă?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • Poate fi  folosit ca ingredient la prepararea unor cosmetice de îngrijire a pielii pentru față, corp, mâini și picioare, pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau în saloane de înfrumusețare
  • Poate fi folosit și ca ulei de masaj
  • Pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local 
  • Pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul se poate aplica și pe încheieturi
  • În apa de baie, pentru relaxare
  • Peste o porție de sare de baie dispersată în cadă

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern
  • Contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor

 

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Tocopherol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Glyceryl Caprylate, Linalool, Limonene

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si