Căutați
Filters
Close

Ulei de samburi de struguri rosii cu vitamina E+C+F 100 ml

Uleiul cosmetic natural de sâmburi de struguri roşii hidratează în mod eficient și luptă împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii cutanate. Emolient, antioxidant și nutritiv, aduce beneficii pielii și părului totodată.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31151
55,00 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Ulei de seminţe de Struguri Roșii 100 ml

Uleiul natural din semințe de struguri de la MACROVITA este absorbit și hidratează eficient pielea. Este ideal în lupta împotriva radicalilor liberi și previne distrugerea membranelor celulare. Stabilizează structura țesuturilor pielii și are proprietăți anti-îmbătrânire. Asigură hidratarea și o elasticitate corespunzătoare a pielii. Stimulează creșterea producției de colagen si lasă pielea catifelată şi moale.

Beneficiile uleiului de struguri

  • Antioxidant, luptă eficient împotriva radicalilor liberi
  • Emolient, înmoaie pielea, contribuie la menținerea hidratării și elasticității pielii
  • Stimulează regenerarea și revitalizarea țesutului cutanat
  • Emolient excepțional
  • Hrănește părul și-i conferă strălucire, are efect de netezire asupra firelor de păr

Pentru ce să îl folosești?

  • Este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Aplicații și tratamente antirid, anti-aging
  • Îngrijirea tenului matur, ridat, lipsit de elasticitate
  • Îngrijirea părului uscat, tern, casant, greu de pieptănat

Cum se folosește uleiul de semințe de struguri roșii?

  • Pentru față: Este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras. Poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele.
  • Pentru păr: Se poate aplica pe păr, în special pe vârfurile uscate, deteriorate. Se poate utiliza și ca ingredient pentru prepararea de măști și balsamuri de păr.
  • Pentru corp: Poate fi utilizat ca ulei de masaj, sau ca ingredient pentru prepararea de creme.
  • Pentru prepararea de cosmetice: Poate fi inclus în rețete pentru balsamuri și unguente de îngrijire a pielii iritate, creme și măști capilare, ulei de masaj, cremă de corp, cremă de mâini, unt de corp.

Mod de păstrare: La loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin | *BIO

99,5% ingrediente de origine naturală

Nu conține uleiuri minerale (parafine) și nici parabeni!

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Ulei de seminţe de Struguri Roșii 100 ml

Uleiul natural din semințe de struguri de la MACROVITA este absorbit și hidratează eficient pielea. Este ideal în lupta împotriva radicalilor liberi și previne distrugerea membranelor celulare. Stabilizează structura țesuturilor pielii și are proprietăți anti-îmbătrânire. Asigură hidratarea și o elasticitate corespunzătoare a pielii. Stimulează creșterea producției de colagen si lasă pielea catifelată şi moale.

Beneficiile uleiului de struguri

  • Antioxidant, luptă eficient împotriva radicalilor liberi
  • Emolient, înmoaie pielea, contribuie la menținerea hidratării și elasticității pielii
  • Stimulează regenerarea și revitalizarea țesutului cutanat
  • Emolient excepțional
  • Hrănește părul și-i conferă strălucire, are efect de netezire asupra firelor de păr

Pentru ce să îl folosești?

  • Este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Aplicații și tratamente antirid, anti-aging
  • Îngrijirea tenului matur, ridat, lipsit de elasticitate
  • Îngrijirea părului uscat, tern, casant, greu de pieptănat

Cum se folosește uleiul de semințe de struguri roșii?

  • Pentru față: Este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras. Poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele.
  • Pentru păr: Se poate aplica pe păr, în special pe vârfurile uscate, deteriorate. Se poate utiliza și ca ingredient pentru prepararea de măști și balsamuri de păr.
  • Pentru corp: Poate fi utilizat ca ulei de masaj, sau ca ingredient pentru prepararea de creme.
  • Pentru prepararea de cosmetice: Poate fi inclus în rețete pentru balsamuri și unguente de îngrijire a pielii iritate, creme și măști capilare, ulei de masaj, cremă de corp, cremă de mâini, unt de corp.

Mod de păstrare: La loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern

INCI: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin | *BIO

99,5% ingrediente de origine naturală

Nu conține uleiuri minerale (parafine) și nici parabeni!

TESTAT DERMATOLOGIC

Produse Cosmetice Naturale de calitate

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si