Căutați
Filters
Close

Ulei de Mușețel 100 ml

Efectele calmante, vindecătoare și emoliente ale uleiului de mușețel asupra pielii sunt binecunoscute. Combate mâncărimea, iritația locală și roșeața și calmează pielea, protejând-o în același timp de microorganisme. De asemenea, poate fi utilizat și pentru ameliorarea durerilor musculare, precum și în aromoterapie datorită proprietăților sale de realaxare fizică și psihinică, eliminând stresul și oboseala.
Disponibilitate: In stoc
SKU: MV31200
50,00 RON
Livrează la
*
Metodă de livrare
Nume
Livrare Estimată
Preț
Nu există opțiuni de transport

Uleiul de mușețel 100 ML

Uleiul de mușețelare o aromă fină, fructată, fiind utilizat de secole în medicina tradițională. Datorită faptului că mușețelul este bogat in polifenoli, este intens folosit în balsamuri și unguente, pentru a trata afecțiunile dermatologice sau articulare.

Beneficiile uleiului de argan sunt:

  • hidratează și catifelează eficient
  • regenerează și hidratează
  • hrănește în profunzime
  • reface elasticitatea pielii
  • revitalizează și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii
  • lasă tenul și pielea fine ca mătasea
  • poate fi utilizat în aromaterapie
  • poate fi utilizat local, pentru relaxare musculară

Recomandări, utilizare

  • Poate fi utilizat prin difuzare în încăperi sau prin inhalare
  • Poate fi aplicat pe piele în diluția adecvată cu uleiuri vegetale sau ca ingredient în preparate cosmetice
  • În parfumerie se utilizează pentru acorduri de fructe și fân

Cum se folosește uleiul de argan?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, unghii sau păr
  • Poate fi  folosit ca ingredient la prepararea unor cosmetice de îngrijire a pielii pentru față, corp, mâini și picioare, pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau în saloane de înfrumusețare
  • Este util și ca ingredient în aplicații capilare sub formă de măști, creme, balsamuri și seruri
  • Poate fi folosit și ca ulei de masaj

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern
  • A se evita contactul cu ochii
  • Contraindicat în trimestrul  I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria*) Flower Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid

Uleiul de mușețel 100 ML

Uleiul de mușețelare o aromă fină, fructată, fiind utilizat de secole în medicina tradițională. Datorită faptului că mușețelul este bogat in polifenoli, este intens folosit în balsamuri și unguente, pentru a trata afecțiunile dermatologice sau articulare.

Beneficiile uleiului de argan sunt:

  • hidratează și catifelează eficient
  • regenerează și hidratează
  • hrănește în profunzime
  • reface elasticitatea pielii
  • revitalizează și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii
  • lasă tenul și pielea fine ca mătasea
  • poate fi utilizat în aromaterapie
  • poate fi utilizat local, pentru relaxare musculară

Recomandări, utilizare

  • Poate fi utilizat prin difuzare în încăperi sau prin inhalare
  • Poate fi aplicat pe piele în diluția adecvată cu uleiuri vegetale sau ca ingredient în preparate cosmetice
  • În parfumerie se utilizează pentru acorduri de fructe și fân

Cum se folosește uleiul de argan?

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, unghii sau păr
  • Poate fi  folosit ca ingredient la prepararea unor cosmetice de îngrijire a pielii pentru față, corp, mâini și picioare, pentru producerea de cosmetice profesionale la domiciliu sau în saloane de înfrumusețare
  • Este util și ca ingredient în aplicații capilare sub formă de măști, creme, balsamuri și seruri
  • Poate fi folosit și ca ulei de masaj

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Doar pentru uz extern
  • A se evita contactul cu ochii
  • Contraindicat în trimestrul  I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria*) Flower Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid

Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si