Căutați
Filters
Close
RSS

Postări de pe blogul „2016” 'august'

Vrei sa arăţi cu câţiva ani mai tânără?
Am descoperit secretul pentru întinerirea tenului Alăturaţi-vă miilor de clienţi satisfăcuţi de efectele Cremelor cu Argan Secretul tinereţii fără bătrâneţe se află în cremele cu Argan. Acest "elixir al tinereţii", cum mai este cunoscut în lume, are rezultate incredibile în estomparea ridurilor feţei!Complexul de ingrediente puternice acţionează din interior, micşorând ridurile în profunzime, încă de la formarea lor.Rezultatele sunt vizibile în
Despre Macrovita si Olivelia Grecia
Înfiinţată în anul 1984, MACROVITA este o companie din Atena, Grecia, specializată în producerea si comercializarea cosmeticelor naturale, activitatea cuprinzând cercetarea, crearea, elaborarea, dezvoltarea, producerea şi comercializarea cosmeticelor naturale bazate pe combinaţii sofisticate de uleiuri esenţiale sau extracte de plante, substanţe apicole şi vitamine naturale.
6 Unturi de Corp pentru o Hidratare perfecta
Untul de corp este minunat pentru prevenirea pierderii umiditatii si in acelasi timp formeaza un strat protector pentru piele.Se absoarbe foarte repede si ofera un parfum fin care te va invalui pe durata intregii zile. Care este cel mai bun unt de corp? Care functioneaza mai bine si cum alegi untul perfect pentru a te impresiona la maxim ?
5 lucruri la care poate fi folosit untul de corp
La ce poate fi folosit untul de corp? Multe femei prefera lotiunile hidratante si uleiurile esentiale pentru ingrijirea corpului.Untul de corp poate fi folosit in toate lunile anului, in special in sezoanele mai reci.Ofera o hidratare exceptionala a pielii, hranind si revitalizand intreaga piele a corpului tau.
Lotiunea tonica, un moft sau o necesitate?
Lotiunea tonica naturala este importanta in rutina oricarei femei. Ce este o lotiune tonica? Specialistii o descriu ca pe un produs de curatare a tenului, care se aplica dupa demachiere si care are rolul de a reimprospata, tonifica si ingriji pielea. Mai mult decat atat, dupa ce se evapora de pe fata, lotiunea tonica reda prospetimea pielii si inchide bine porii.
Demachiantul natural perfect, cu ulei de masline
Uleiul de masline a fost si este un ingredient de baza in compozitia multor cosmetice naturale si asta pentru ca uleiul de masline este ideal pentru ingrijirea tenului, a pielii sau a parului. Iata care sunt calitatile care fac ca demachiantul cu uleiul de masline sa fie perfect
10 trucuri pentru un păr îngrijit corect
1. Este indicat să spălaţi părul de două, trei ori pe săptămâna şi nu mai mult. 2. Șamponati obligatoriu de două ori masând circular scalpul, pentru a stimula circulaţia sangvină, nu uitaţi şamponul se pune la rădăcina firelor de păr şi de abia surplusul de spumă se întinde pe lungimea lui. Este nevoie să aplicați de două ori deoarece în prima fază cantitatea de spumă va fi mai mică datorită sebumului şi impurităţilor iar de abia a două oară spă
Esti gata pentru shopping online? Acum ai reduceri de pana la 30%
Ai grijă de buze, de ten, de par sau de pielea corpului cu minunatele cosmetice naturale de la Biospot.Avem cea mai mare grijă în alegerea cosmeticelor cu un continut foarte mare de ingrediente active naturale. Și de asemenea avem grijă să oferim reduceri de preț consistente.De această dată este vorba de o reducere de pana la 30% la produsele cosmetice selectionate. Adică mai mult decât un sfert din preț e economisit.
Ce este peelingul ?
Ce este peelingul ? Peelingul sau exfolierea tenului este indepartarea celulelor moarte de pe suprafata pielii. De ce este important ? Pentru a mentine aspectul tanar al tenului, indeparteaza impuritatile si celulele moarte ale pielii, deschide si curata porii in profunzime netezind ridurile. Numai asa veti reusi sa va pastrati tenul cat mai mult timp tanar.
Ce trebuie să știi despre BB Cream
Ce este BB Cream ? Pentru aceasta minunata inventie ar trebui sa le multumim japonezilor pentru ca au reusit sa aduca BB (Beauty Balm) Cream in prim plan. Cu acel strop de pigment ilumineaza si uniformizeaza culoarea tenului , eliminand imperfectiunile, dar in acelasi timp fiind mai usor decat un fond de ten.Tonifica si uniformizeaza tenul oferind in acelasi timp si protectie pe termen lung impotriva radicalilor liberi.