Căutați
Filters
Close

6 Unturi de Corp pentru o Hidratare perfecta

6 Unturi de Corp pentru o Hidratare perfecta

Untul de corp este minunat pentru prevenirea pierderii umidității și în același timp formează un strat protector pentru piele. Se absoarbe foarte repede și oferă un parfum fin care te va învălui pe durata întregii zile.

Care este cel mai bun unt de corp? Care dintre ele functioneaza mai bine si cum alegi untul de corp perfect pentru a tine?

În primul rând trebuie să fim conștienți de la început că pielea se usucă atunci când pierde umiditatea naturală din cauza unui număr foarte mare de factori: vreme rea, folosirea unor cosmetice nepotrivite pentru pielea ta, hrana neadecvata, poluare, îmbătrânirea și multe altele.

Pentru a proteja pielea putem folosi diverse produse de îngrijire cum ar fi loțiunea de corp, crema sau untul de corp. Care este cea mai buna alegere? Care funcționează cel mai bine ?

Untul este mult mai gras decât loţiunile şi cremele de corp, motiv pentru care poate forma un strat protector pe piele pentru a preveni pierderea umidităţii.

Untul de corp îţi îmbracă trupul într-un strat protector ce ţine la distanţă influenţele nefaste ale factorilor externi asupra pielii si păstrează un nivel optim de hidratare.

Pielea noastra are nevoie de o nutritie intensă și asta în special dacă ai o piele deshidratată sau excesiv de uscată. Pentru a calma sau preveni, iți propunem 6 unturi de corp cu un efect instant.

Care este cel mai bun unt de corp?

La această întrebare am încercat să îţi răspund în rândurile ce urmează, printr-un top 6 al celor mai apreciate unturi de corp.

 

  

1. Unt de corp Aura cu ulei de masline si aloe vera la 200 ml

Nutritie naturală și hidratare cu un parfum hipnotic de Orhidee. Acest unt de corp datorită concentrației ridicate de ingrediente naturale îngrijește extrem de eficient pielea. Untul de corp Aura cu extracte de aloe vera are consistența unei creme ușoare, fiind foarte placută la utilizare. Îmbogăţit cu extract de orhidee şi unt de shea, această loţiune de corp emolientă conferă o senzaţie catiferala pielii și lasă o aroma proaspătă, de parcă doar ce ai ieşit din dus.

 

2. Unt de corp Venom cu ulei de masline si Orhidee la 200 ml

Acest unt de corp de la Macrovita a primit premiul BEST BEAUTY BUYS 2013.Selectia a fost facuta de editorii revistei InStyle , revista cu cei mai buni experti in domeniul frumusetii. Untul de corp Venom cu extracte de orhidee are consistenta unei creme usoare, fiind foarte placută în utilizare. Untul de corp Venom a fost proiectat să aibă un miros asemănător cu Dior Hypnotic Poison. Acest lucru il face extrem de elegant, sofisticat și foarte senzual. Parfumul seducator durează întreaga zi.

 

3. Unt de corp cu Vanilie la 200 ml

Nutriție naturală și hidratare cu un parfum ușor de Vanilie. Are un miros plăcut care  te face să te simți proaspătă și unică. Acest unt de corp a fost îmbunătățit cu extracte de avocado și cu ulei de migdale, acționând asupra radicalilor liberi, oferind în același timp hidratare, reconstruind stratul lipidic al epidermei.

4. Unt de corp cu ulei de măsline, papaya și avocado la 200 ml

Acest unt de corp datorită concentrației ridicate de ingrediente naturale îngrijește extrem de eficient pielea. Untul de corp cu Papaya are consistența unei creme ușoare, de fructe, fiind foarte placută la utilizare. Mirosul plăcut al parfumului de Papaya te face sa te simti proaspată și unică. Acest unt de corp a fost  imbunatatit cu extracte de avocado și cu ulei de migdale, acționând asupra radicalilor liberi, oferind în același timp hidratare , reconstruind stratul lipidic al epidermei.

5. Unt de corp Sensual cu ulei de măsline și fructul pasiunii la 200 ml

Acest minunat unt de corp datorită concentrației ridicate de ingrediente naturale îngrijeste extrem de eficient pielea. Untul de corp cu fructul pasiunii are consistența unei creme ușoare de fructe, fiind foarte plăcutaă la utilizare. Mirosul senzual al parfumului te face sa te simti senzuală și pasională.

6. Untul de corp natural cu ulei de Cocos

Untul de corp natural cu ulei de Cocos are in compozitie extracte de plante provenite din culturi bio, având o concentrați de până la 92%.Hidrateaza, hraneste si revitalizeaza pielea corpului, lăsând-o netedă și plăcută la atingere, moale și catifelată, cu un parfum ușor  și plăcut de cocos.

 

De ce este indicat sa folositi cu regularitate untul de corp ?

  • Folosit regulat, untul de corp face ca pielea să capete o textură catifelată şi o strălucire naturală. Este eficient pentru echilibrarea tonului pielii, menţinerea ph-ului, eliminarea roşeţei şi calmarea iritaţiilor (eczeme, dermatită)
  • Stimulează sinteza de colagen, întărind, dând viaţă şi tinereţe pielii.
  • Ajută la estomparea cicatricilor datorită abilităţii sale de a păstra apa chiar şi în straturile cele mai adânci ale pielii.
  • Pentru a preveni şi estompa vergeturile este de preferat să alegi un produs care, pe lângă unt de cacao, conţine colagen şi elastină. Toate acestea contribuie la sporirea elasticităţii pielii.
  • Antioxidanţii pe care îi conţine luptă împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii.
  • Folosit la masaj, untul de corp are un puternic efect relaxant, destresant, energizând întregul organism și stimulând sistemul imunitar.
  • Aplicat constant pe călcâie, coate şi genunchi, untul de corp reface ţesuturile epidermei. Pentru a-i potența efectul de hidratare, folosește-l seara și acoperă-ți picioarele cu șosete. 

Tie care unt de corp iti place cel mai mult ? Lasa-ne un comentariu .

Lasă comentariul tău
*