Căutați
Filters
Close

Gel de duș natural.. De ce ar trebui să-l folosesc?

Gel de duș natural.. De ce ar trebui să-l folosesc?

Gel de duș natural

Gelul de duș natural combină hidroterapia cu aromoterapia , oferind corpului tău o spălare eficientă naturală. Acesta calmează și înviorează, făcând să te simți odihnit și pregătit pentru a începe o nouă zi.

Ce eficiență are gelul de duș natural

Gelurile de duș sunt produse complexe, ce acționează asupra pielii în mai multe moduri, iar aroma reprezintă un factor decisiv. În comparație cu săpunul solid, acesta hidratează întregul corp, și prin frecare eliminână cu mai multă eficiență celulele moarte.

Gelul de duș hidratează pielea

Gelul de duș are în componența sa loțiuni și uleiuri, ce fac ca pielea să rămână hridratată și să nu rămână uscată după spălare. Cu gelul de duș nu vei mai simți senzația de piele uscată.

Gelul de dus înlocuiește loțiunea de corp

Gelul de duș este destinat spălării corpului și nu înlocuiește loțiunea de corp. Recomandabil ar fi ca după spălare să folosești o loțiune sau o cremă de corp, pentru a da pielii elasticitate și strălucire.

Ce tip de gel de duș să folosesc

  1. Gelul de duș cu ulei de măsline și aloe vera, conține extracte organice cu scopul de a curăța, a tonifica și a catifela pielea. Acesta curăță delicat și dă o senzație de prospețime pielii. Parfumul pe care îl conține gelul de duș are un rol important, deoarece acesta va rămâne impregnat în piele, chiar și după spălare. Gelul de duș conține ingrediente naturale active de origine organică, fără substanțe chimice în compoziția sa.
  2. Gelul de duș cu măsline și fructul pasiunii este un gel de duș senzual, cu conținut de extracte organice ce curăță, tonifiază și catifelează pielea
  3. Gelul de duș cu ulei de măsline și orhidee este un gel de duș ce are în componența sa extracte organice și este destinat unei spălări delicate, dând fermitate și prospețime pielii. Purifică pielea și dă o stare de bine întregului organism.

Gelurile de duș naturale, în general au în componența lor substanțe active de origine organică și nu conțin substanțe chimice sau extracte de plante modificate genetic.

Cum se folosește

Se toarnă în căușul palmei sau pe un burete o cantitate mică de gel și apoi se aplică pe întregul corp cu mișcări energice, după care se clătește cu apă din abundență.

Acesta nu trebuie folosit pe față, deoarece este destinat suprafeței corpului; pielea feței având o altfel de textură, ce necesită un alt tip de îngrijire. Gelurile de duș sunt destinate atât femeilor cât și bărbaților. Acesta este un gest de bun simț și în același timp îți oferă momente de realaxare și de împrospătare.  

Tu ce gel de duș preferi ? 

Lasă comentariul tău
*