Căutați
Filters
Close

De ce toata lumea cauta produse naturiste, produse naturale, produse cosmetice naturale..

De ce toata lumea cauta produse naturiste, produse naturale, produse cosmetice naturale..

De ce toata lumea le pomenește in ultimul timp?

Produsele naturale reprezintă o oază de sănătate pentru organismul uman, supus la agresiuni alimentare și agresiuni atmosferice.

Magazinul Biospot a fost înființat pentru a oferi consumatorilor creme și loțiuni pentru corp, săpunuri naturale, șampoane naturiste, geluri de duș naturale și alte produse naturale care nu conțin ingrediente nocive, destinate îngrijirii pielii și a părului.

Produsele cosmetice naturale pentru îngrijirea corporală, sunt căutate în toată lumea, deoarece nu conțin parfum, coloranți și radicali liberi, nu conțin sulfați si nu conțin substanțe chimice toxice.

Produsele cosmetice organice pentru îngrijirea pielii, sunt foarte căutate deoarece nu conțin gluten și parfum.

Produsele cosmetice naturale dețin în compoziția lor ingrediente 100% din plante naturale, ce sunt crescute în culturi, în deplină armonie cu natura, negăsind în ele pesticide sau alte substanțe chimice nocive. Folosind săpunuri, geluri de duș, creme, unt de corp, șampoane și multe alte cosmetice naturiste, poți fi sigur că pielea ta nu va avea de suferit. Pentru sănătatea ta și cea a familiei tale investește in produse cosmetice naturale, ce dețin în componența lor extracte de plante crescute natural, fără pesticide sau alte chimicale.

S-au făcut studii clinice care au demonstrat că există o strânsă legătură între boli și substanțele chimice, iar rata îmbolnăvirilor este în continuă creștere. Aceste produse cu ingrediente chimice au efecte rapide dar cu urmări grave. Produsele naturale pentru îngrijirea pielii sunt benefice și nu au efecte negative asupra pielii.

Magazinul online Biospot, deține produse cosmetice naturale, care au fost verificate și testate înainte de a fi listat în magazinul online. Nu colaborăm cu furnizori care nu ne dau informații detaliate asupra procesului de producere și a ingredientelor pe care le conțin produsele cosmetice.

In magazinul nostru găsești cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, pentru îngrijirea corpului, pentru îngrijirea părului, uleiuri de bronzat, uleiuri esențiale și cadouri personalizate. Toate aceste produse sunt 100% naturale fără conținut de parabeni sau alte substanțe chimice. Aceste produse și tratamente naturiste pot fi folosite pe termen lung, fără a produce iritații ale pielii sau a scalpului. Contraindicate sunt doar persoanelor ce sunt alergice la anumite plante.

Beneficii ale untului de corp, ale cremelor și ale loțiunilor de corp

Pentru prepararea untului de corp sunt folosite extracte naturale de plante și fructe ce conțin multe vitamine, elemente nutritive și antioxidanți naturali. Acestea pătrund în structura pielii ajutând-o să-și mențină elasticitatea, hidratarea și sănătatea.

Beneficii ale măștilor de față și ale cremelor de zi și de noapte

Extractele naturale de plante și de fructe folosite la prepararea măștilor pătrund în structura feței tenului hrănind-o și hidratând-o, stimulând regenerarea și redându-i fermitatea și strălucirea. Cremele de noapte și de zi aplicate pe ten, patrund în celulele pielii regenerându-le, stimulând producerea de colagen, reducând ridurile și redând prospețimea si tonifierea.

Beneficii ulei cosmetic

Uleiurile cosmetice extrase din plante și conținute de produsele cosmetice, inhibă înmulțirea bacteriilor și a mirosului neplăcut, menținând echilibrul natural al pielii. Acestea lasă pielea să respire și o parfumează.

In concluzie putem spune ca produsele cosmetice naturiste sunt benefice pentru piele, pentru pielea capului și pentru păr, dar și pentru întregul organism.

Lasă comentariul tău
*