Căutați
Filters
Close

Să ne răsfățăm corpul cu un unt de corp cu argan

Să ne răsfățăm corpul cu un unt de corp cu argan

Unt de corp cu argan

Arganul este un copac cu fructe mici, din care se extrage uleiul, ce este folosit pentru beneficiile sale, atât ca supliment alimentar cât și în cosmetică la prepararea cremelor și a produselor pentru păr.

Ce este untul de corp cu argan

Untul de corp este un produs cosmetic protector pentru piele, compus în principal din uleiuri și unt. Multe dintre aceste uleiuri și unturi naturale penetrează suprafața pielii, pentru a o hrăni. Rezultatul este o piele vizibil mai fină, mătăsoasă și mult mai moale. Untul de corp cu argan, inclus în regimul zilnic de îngrijire a pielii, nu lasă nicio comparație cu alte creme. Untul de corp cu argan a fost conceput pentru a oferi pielii tale o hidratare intensă și de lungă durată. Această cremă este naturală și lipsită de substanțe chimice dure. De asemenea, untul de corp aduce un aport de sănătate pielii tale.

Cu ce este diferit untul de corp față de loțiunea de corp

Această întrebare este pusă în mod frecvent. Răspunsul se află însă, în ingrediente și compoziție. Prin definiție loțiunea de corp conține apă, până la un procent de 70%. Știm că pielea noastră are nevoie de apă, însă dacă folosim doar apă, aceasta se usucă și pielea rămâne uscată. Loțiunea încearcă să reducă la minim acest lucru, prin adăugarea de agenți de hidratare și alte ingrediente, însă pielea recunoaște diferența dintre o loțiune și un unt de corp, și în felul acesta va lăsa pielea uscată. Untul de corp este compus în principal din uleiuri și unt vegetal, lăsând pielea mătăsoasă și moale.

Cum se poate utiliza untul de corp

Foarte simplu. Untul de corp se utilizează în același mod ca și loțiunea, prin aplicarea unui strat subțire pe suprafața pielii, masând până la absorbția totală. Aceasta este concepută pentru a fi utilizată pe toată suprafața corpului, mai puțin pe față, deoarece pentru față există creme speciale pentru fiecare tip de ten. Untul de argan utilizat zilnic după duș, hrănește pielea în profunzime și o  hidratează.

Untul de argan lasa pielea grasă?

Răspunsul este NU. Nimeni nu ar putea să iasă pe stradă cu pielea îmbibată în ulei sau unt. Acest unt de corp este consistent și este absorbit în totalitate de piele. Vei rămâne uimit de cât de minunat se absoarbe, lăsând în urmă o piele catifelată și mătăsoasă.

Care sunt beneficiile untului de corp cu argan

  •         Penetrează adânc pielea
  •         Ultra-hidratare
  •         Hrănitoare

Ingredientele naturale folosite sunt hrănitoare și de lungă durată, conțin omega și acizi grași, conferind pielii suplețe și finețe. Aceasta este indicată pentru toate tipurile de piele.

Ce ingrediente regăsim in untul de corp cu argan de la Macrovita?

Acest minunat unt de corp cu argan are in componență ingrediente active naturale în proporție de 92% și nu conține parabeni, ulei mineral, vaselină, propilen glicol sau plante modificate genetic. Ingredientele naturale pe care le conține sunt:

Ulei de argan Marocan – cunoscut și sub numele de aur lichid, elixirul tinereții sau aur marocan. Acesta este un antioxidant, ce protejează celulele împotriva oxidanților, elimină problemele pielii uscate, hrănește și tonifică.

  • Ulei de măsline din Creta – bogat în vitamine, minerale, polifenoli și acizi grași nesaturați, cu efect anti-inflamator, astringent și hidratant.
  • Time Cod –o componentă ce previne deficitul de colagen, crește elasticitatea pielii, previne îmbătrânirea și formarea ridurilor. Este anti-inflamator și reduce roșeața pielii.
  • Aloe – are un conținut bogat de vitamina A, C și E cu efect de hidratare și de conferire a elasticității.
  • Unt de Shea – bogat conținut de vitamina A și E. Reface vitalitatea pielii dându-i un aspect sănătos.
  • Seminte din lemn de Santal- combate atât pielea uscată cât și pe cea grasă.
  • DayMoist – complex de substanțe active de origine vegetală, hidratează stratul cornos.
  • Acid Hialuronic – reduce ridurile.
  • Extract de lemn dulce concentrat – cu proprietăîți calmante și de regenerare.
  • Vitamina E – îmbunătățește structura pielii conferindu-i elasticitate.
  • Fitosteroli – inhibă pierderea de apă și hidratează pielea.
  • Alantoină – reînnoiește celulele, calmeayă și hidratează.
  • Provitamina B5 – cu efect de vindecare, calmează iritațiile, reduce roșeața, hidratează pielea și o lasă moale și catifelată.

Tu ce părere ai? L-ai încercat deja?

Unt de corp cu ulei de Argan si Masline 200 ml

Lasă comentariul tău
*