Căutați
Filters
Close

Mască de păr nutritivă și regenerativă

Mască de păr nutritivă și regenerativă

Mască de păr cu Argan pentru regenerarea părului

masca de par regenerarea parului

Iubesc acest tratament pentru par. Initial l-am gasit pe rafturile unui magazin de pe o superba plaja din Grecia. M-am indragostit din prima clipa de aceasta minunata masca de par. Se numeste Masca pentru regenerarea parului din Argan si Masline si poate fi gasita in Romania doar pe www.biospot.ro . Este amabalata intr-o frumoasa cutie de 200 de ml !

Mască de păr nutritivă si reconstructivă 

masca de par reconstructiva

O alta masca de par de care am fost profund impresionata contine un mix bogat de ingrediente organice printre care si ulei de masline la care se adauga cheratina si miere. Ingredientele sale sunt extrem de nutritive , hidratand eficient si regenerand parul. Aceasta minunata masca protejeaza impotriva varfurilor despicate restabilind volumul parului. O recomand cu caldura celor care au un par rebel si uscat !

Cum se aplică corect o mască de păr ?

Se aplica dupa spalarea cu sampon ( de preferinta un șampon natural) pe parul umed. Masca se va aplica uniform pe par masandu-se usor scalpul. Dupa 15-20 minute clatiti parul bine cu apa. Acest tratament ar trebui repetat de 2-3 ori pe saptamana in functie de starea parului dumneavoastra. Evitati contactul cu ochii.

Dupa aplicare ma asteptam sa imi simt parul incarcat si uleios, dar in schimb spre deosebire de alte masti de par pe care le-am incercat am ramas pur si simplu surprinsa. Parul era mai fin, mai usor de pieptanat , fiind mai rezistent. Am devenit fan imediat.

Va asteptam cu drag pe www.biospot.ro pentru a va alege orice produs cosmetic natural.

Ti-a placut articolul nostru?

Urmareste-ne si pe FACEBOOK  pentru si mai multe sfaturi pentru o viata frumoasa si sanatoasa!

Lasă comentariul tău
*