Căutați
Filters
Close

De ce să folosiți săpunurile de la pudră la spumă?

 

O cantitate uluitoare de sticle de plastic este aruncată la gunoi în fiecare an. În schimb, săpunurile noastre din pudră în spumă pot fi ușor amestecate cu apă acasă, în sticla lor reutilizabilă din aluminiu.⁠⁠ Trecând la rezervele noastre de pudră de lungă durată, renunțați la plasticul de unică folosință, reducând astfel impactul și economisind spațiul acasă.⁠

 

1 an de utilizare a spălării pe mâini

într-o gospodărie medie

 

 

Îngrijirea personală este îngrijirea planetei

 
  • Fără plastic de unică folosință

    O sticlă atemporală care este concepută să reziste.

  • Spumă care se simte bine

    Amestecați propriul săpun spumos, prietenos cu pielea, acasă.

  • Comoditate de durată

    Reumpleți mereu – alegerea dvs. rentabilă.

     

     

Fără plastic de unică folosință

Produsele convenționale de îngrijire personală, cum ar fi șamponul, gelul pentru corp și săpunul de mâini, pot consta în până la 85% apă și sunt adesea ambalate în sticle de plastic de unică folosință. Faptul că produsele noastre exclud apa și necesitatea sticlelor de unică folosință, înseamnă că impactul livrării lor către dvs. este redus semnificativ.

Cumpără săpunul de maini

Formule clare și conștientizate

Produsele noastre de la pudră la spumă sunt dezvoltate doar cu ingredientele necesare și niciunul dintre ingredientele dure, parfumuri sau coloranți, făcându-le prietenoase cu pielea și planeta. Produsele noastre sunt înregistrate la Vegan Society și AllergyCertified.

Cumpără gelul de duș

O cantitate mică este suficientă

În comparație cu săpunurile lichide, săpunurile cu spumă durează de două ori mai mult. Acest lucru se datorează faptului că, deși orice săpun cu spumă începe ca lichid, apoi trece prin pompa sticlei, unde este injectat aer în el și se face spumă. Chiar și o cantitate mică face spumă ușor, dându-ți impresia că folosești mult. Și la fel cum se folosește mai puțin săpun, este nevoie de mai puțină apă – studiile arată că utilizatorii de săpun cu spumă folosesc cu 10% mai puțină apă pentru a clăti.

 
 

Cum se folosește kitul pentru săpun lichid spumă?

 
Săpunul tău de casă în doar trei pași simpli.


  • Umpleți sticla de aluminiu reutilizabilă cu apă caldă de la robinet.

  • Adăugați o rezervă de pudră și amestecați cu apă. Agitați sticla și așteptați 2 minute.

  • Spuma de spălare delicată este gata să fie folosită.

 

Realizat cu grijă

Toate materialele utilizate în produsele noastre sunt alese pe baza sustenabilității și a posibilității de reciclare.


  • Carton reciclat

    Cutiile noastre de ambalare sunt realizate din carton reciclat și toate instrucțiunile sunt imprimate direct pe el pentru a preveni risipa suplimentară. Minimizând dimensiunea sa, reducem emisiile din transport.

  • Plastic necolorat

    Pompa noastră este fabricată din plastic necolorat – dacă nu o amestecăm cu alte materiale (cum ar fi un blat metalic), poate fi reciclată mai ușor. Atât sticla, cât și pompa ei sunt menite să reziste ani de zile.

  • Aluminiu

    Sticla noastră este fabricată din aluminiu, un material durabil menit să fie reciclat la infinit. De fapt, aproximativ 75% din tot aluminiul produs vreodată este încă în uz astăzi. Atât sticla, cât și pompa ei sunt reutilizabile ani de zile.

     

     

Lasă comentariul tău
*