Căutați
Filters
Close

Ce beneficii ne aduce orhideea ?

Ce beneficii ne aduce orhideea?

Beneficiile  extractului de Orhidee

De multe decenii Orhideea încântă privirile oamenilor, cu florile ei exotice și foarte frumoase. Pe lângă faptul că este o plantă decorativă de mare efect, aceasta este  şi o plantă folosită cu succes în cosmetică.  Extractul de orhidee este foarte hrănitor pentru piele, reduce semnificativ semnele de îmbătrânire şi lasă pielea catifelată. De aceea, cercetătorii din domeniu au introdus-o în cremele cosmetice, în săpunuri, în gelurile de duş, în uleiurile de masaj, în măştile cosmetice precum şi în multe alte preparate şi produse cosmetice.

Produse cosmetice cu extract de orhidee  

Untul de corp cu extract de orhidee  are un efect benefic asupra structurii pielii, lasând-o hidratată, revitalizată, catifelată, plăcută la atingere şi parfumată. Extractul de orhidee fiind o sursă valoroasă de polifenoli şi polizaharide,  împreună cu celelalte ingrediente naturale, acţionează asupra radicalilor liberi, reconstruind stratul hidro-lipidic al epidermei, îmbunătăţind vitalitatea pielii, dând fermitatea şi având efect de întinerire.

Stresul zilnic şi factorii de mediu afectează pielea, distrugând factorul de barieră a pielii, aceasta devenind uscată şi aspră , crăpată şi descuamată, prezentând adesea  senzaţia de arsură şi prurit.  Dacă îţi vei unge zilnic pielea cu unt de corp cu extract de orhidee, aceasta va redeveni elastică, îşi va recăpăta supleţea, şi va deveni netedă şi catifelată.

Gelul de duş cu orhidee dă o senzaţie de prospeţime, curăţă pielea în profunzime, lăsând-o delicată. Acest gel de duş cu extract de orhidee, tonifică pielea dând senzaţie de relaxare, iar parfumul de orhidee va persista pe pielea ta. Acest gel de duş cu extract de orhidee este recomandat pentru orice tip de piele, dând un efect de Spa  revitalizant şi hrănitor. 

Masca de mâini cu extract de orhidee, netezeşte şi îngrijeşte pielea în profunzime, lăsând-o vizibil mai hidratată, chiar de la prima aplicare.

Extractul de orhidee albastră are proprietăţi puternice anti-îmbătrânire, are efecte puternice hidratante, efecte de protecţie şi revitalizare, previne cutanarea şi apariţia ridurilor, reînnoieşte celulele, redensifică ţesutul cutanat, revitalizează şi remineralizează ţesutul în profunzime.

Dacă vei efectua un masaj cu o cremă bogată în extract de orhidee, după un timp relativ scurt pielea ta va fi mai catifelată, revitalizată şi tonifiată. Petalele de orhidee rămân proaspete pentru o durată de până la 3 luni, ceea ce îi şi conferă proprietăţile ei atât de miraculoase. Aceasta este recomandată în tratamentele cosmetice, deoarece au fost descoperite uimitoare proprietăţi de revitalizare  şi combinaţii uimitoare de substanţe nutritive cu efect de întinerire a ţesutului epidermic şi de redare a tonului şi elasticităţii pielii.  

Lasă comentariul tău
*