Căutați
Filters
Close

Creme de faţă antirid cu coenzima Q10, cupuacu si proteina de orez - află care ţi se potriveşte

Creme de faţă antirid cu coenzima Q10, cupuacu si proteina de orez - află care ţi se potriveşte

În antichitate crema de faţă era folosită în mare secret de către marii înţelepţi, pentru a-şi menţine pielea netedă, radiantă, sănătoasă şi luminoasă. Încercarea de a reînvia formula cremei mitice a dat naştere unor noi produse care incorporează ingrediente naturale crescute în culturi.

Crema de faţă antirid Maxi Formula pentru 24 ore la 40 ml (ten uscat şi deshidratat)

Crema de fata antirid cu coenzima q10,cupuacu si portocala amara

Această cremă este bogată în proteina de orez, ulei de cupuacu, Coenzima Q10 şi aloe vera, destinată pentru a fi folosită pe tenul uscat şi deshidratat. Proteina de orez este o sursă ce conţine aminoacizi esenţiali. Aceasta este o adevărată sursă nutritivă şi hidratantă pentru pielea uscată şi deshidratată. Această proteină de orez face ca pielea să fie moale şi hidratată intens şi  stopează procesul de pigmentare.

 Maxi Formula Crema de faţă 24 ore reuşeşte să reducă cu succes ridurile şi petele de pe faţă, şi dă pielii un aspect catifelat şi o strălucire de lungă durată. Hidratarea pielii se datorează uleiului de cupuacu, iar fermitatea coenzimei Q10.

Crema de fata antirid pentru 24 de ore la 40 ml (ten normal si gras)

Crema de fata antirid cu coenzima q10,cupuacu si portocala amara

Aceasta este o cremă a cărei formulă unică şi orginală este dată de Macrovita, o cremă de 24 ore pentru piele normală şi grasă cu proprietăţi de regenerare datorită conţinutului bogat în proteine de orez, coenzima Q10, ulei hidratant cupuacu şi aloe vera organic. Crema 24 de ore pentru piele normala si grasa poate fi folosită atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte şi este destinată tipurilor de ten atât normal cât şi gras. Această cremă reuşeşte să dea tenului normal străluicire şi prospeţime şi să-l menţină într-o stare cât mai naturală, iar tenului gras să-i reducă din excesul de sebum, redându-i vitalitatea şi prospeţimea. Ingredientele pe care le conţine sunt în totalitate naturale, din extracte din plante de cultură. Nu conţine parabeni, plante medicinale modificate genetic sau alte substanţe chimice nocive.

Crema de fata intens hidratanta cu Coenzima Q10 40 ml (toate tipurile de ten)

Crema - masca de fata antirid cu coenzima q10,cupuacu si portocala amaraAceasta este o cremă - mască ce are un conţinut bogat în proteine de orez, acid hialuronic şi coenzima Q10, cu proprietăţi de regenerare, fiind un puternic antinflamator. Datorită conţinutului bogat de ulei de capuacu şi acid hialuronic, această mască are proprietăţi puternice de hidratare şi de întinerire a celulei pielii feţei. Crema- mască folosită constant te ajută să-ţi menţii tenul tânăr şi intens hidratat, reuşind să-l protejeze împotriva razelor UV şi a factorilor nocivi din mediu.

Pe lângă ingredientele menţionate, aceasta mai conţine avocado ce are rolul de a hrăni, hidrata şi de a stimula producerea de colagen ce contribuie la reducerea ridurilor. Ulei de susan cu rolul de a reduce pierderile de apă din ţesutul pielii, reglează glandele sebacee şi implicit reducerea sebumului în exces.

Ce beneficii ne aduc ingredientele active naturale din aceste minunate creme de faţă antirid

  • Proteină de orez - hrăneşte pielea şi o regenerează, antioxidant, previne exfolierea, echilibrează piererile de apă la nivelul tenului.
  • Ulei de cupuacu - antioxidant, are efect de umplere a ridurilor, regenerează ţesuturile, calmează şi protejează pielea iritată şi îmbunătăţeşte textura pielii.
  • Coenzima Q10 - elimină ridurile şi are efect antiîmbătrânire.
  • Struguri roşii - aceştia reprezintă un puternic antioxidant, hrăneşte şi hidratează structura firului de păr.
  • Vitamina E - antioxidant, hrăneşte pielea în profunzime.
  • Aloe vera - hidratează şi calmează.
  • ovăz - calmează iritaţiile, hidratează şi calmează.
  • ceară de albine - hrăneşte pielea şi o catifelează.
  • mei - întăreşte celulele pielii.
  • avocado - reducere formarea ridurilor, calmează şi hidratează
  • drojdie de bere - revitalizează şi stimulează producerea de colagen.
  • lemn dulce - reduce roşeaţa, calmează şi reduce iritaţiile.
  • provitamina B5 - tonifică pielea, o hidratează şi o hrăneşte.
  • Filtru UV - protejează împotriva razelor solare.

Ce este uleiul de cupuacu

Cupuacu este un arbore pitic originar din America de Sud, cu fructe ce conţin în mijloc seminţe delicioase din care se prepară şi ciocolata fără cofeină. Acest ulei este deosebit de hidratant, având o foarte mare capacitate de a reţine apa în epidermă, calmează şi regenerează, redând pielii fermitatea. Acesta are un puternic efect antioxidant,  efect de umplere a ridurilor, regenerează ţesuturile, calmează şi protejează pielea iritată şi îmbunătăţeşte textura pielii.

Crema combină într-o perfectă armonie proprietăţile ingredientelor naturale, redând pielii fermitatea, hidratarea, vitalitatea şi efectul de întinerire.

Cum aplică masca de faţă

Se aplică crema-mască pe faţă şi pe gât şi se lasă să acţioneze timp de 5-10 minute înainte de a aplica crema pe care o foloseşti de obicei. Această mască nu se spală de pe faţă.

Pentru a afla pretul si mai multe detalii despre cremele de faţă cu coenzima q10 puteţi accesa pagina Creme de faţă 

Lasă comentariul tău
*