Căutați
Filters
Close

Cel mai bun tratament natural pentru părul tău

Cel mai bun tratament natural pentru părul tău

Părul trebuie îngrijit ca o podoabă de preț! Vrei să ai un păr sănătos și strălucitor care o să te facă absolut irezistibilă. Atunci ar trebui să știi că nu este suficient să te speli pe cap si să folosesti câteva produse cosmetice care promit efecte miraculoase. Va trebui să faci un efort suplimentar și să îti hrănești părul cu câteva ingrediente naturale. Acestea pot fi asimilate fie dintr-o mască de păr naturală fie dintr-un balsam natural de păr. Cu siguranță nu vei regreta această alegere, bineînţeles dacă o să alegi ceva potrivit părului tău. Cu siguranţă alegerea potrivită te va face să arăţi ca o divă.

Părul nostru trece zilnic prin încercări grele. El este supus acțiunii vântului, soarelui, prafului, elemente care îl deteriorează şi îl fac mai fragil. Este recomandat să aplici cel puțin o dată pe săptămână un tratament pentru păr pentru a-i oferi nutrienţii naturali necesari.

Bineînțeles există o multitudine de combinaţii de ingrediente pe care le poți folosi direct din bucătăria ta pentru a-ţi prepara o mască de păr hrănitoare pentru părul tău. Îţi poţi lăsa imaginaţia să zburde sau poți să cauți câteva rețete de mască de păr pe google. Rezultatele s-ar putea să fie satisfăcătoare sau nu. Dar totuși de ce să riști când experții au creat deja ceva natural și hrănitor pentru părul tău.

 

Mască de păr cu ulei de măsline nutritivă și reconstructivă

Masca de păr cu ulei de măsline este un bun remediu pentru îngrijirea părului. Timp de mai multe secole, uleiul de măsline a fost pe larg folosit în produsele cosmetice naturale. Uleiul de măsline este ideal pentru a curăța pielea de celulele moarte si stabilizează ritmul glandelor sebacee. Masca de păr cu uleiul de măsline nutritivă și reconstructivă este potrivită pentru toate tipurile de păr.

În plus datorită prezenței în compoziția acestei măști de păr a uleiului de jojoba cosmetic presat la rece, aceasta hidratează, nu doar părul uscat, dar în același timp repară firele de păr fragile, făcându-l mai mătăsos și mai strălucitor.

Masca pentru par

Care sunt beneficiile uleiului de măsline pentru păr:

  • Oferă nutriție firului părul
  • Previne deteriorarea firului de păr
  • Întărește părul deteriorat
  • Descurcă părul
  • Previne albirea părului – folosindu-l regulat, părul își va închide treptat culoarea.

Mască de păr cu ulei de argan si măsline pentru regenerarea părului

Uleiul de Argan se obţine prin presarea la rece a fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, uleiul de argan este folosit pentru îngrijirea pielii, a părului sau în dieta cotidiană.

Care sunt beneficiile uleiului de argan pentru păr?

  • hidratează părul și contribuie la creșterea sănătoasă a acestuia
  • hidratează scalpul uscat
  • are efect de întărire a firului de păr 
  • datorită prezenţei vitaminei E, regenerează și repară părul uscat și deteriorat de factorii externi nocivi din mediu sau de coafarea excesivă
  • restabilește netezimea firului de păr, îmbunătățește elasticitatea lui și îl face mai ușor de pieptănat și coafat
  • datorită conținutului bogat în acizi grași nesaturați (omega-3 și omega-9), redă strălucirea părului vopsit sau aspru, fără să îl îngrașe
  • protejează părul împotriva razelor solare nocive
  • Îmbunătăţeşte elasticitatea părului
  • Previne căderea părului şi stimulează creşterea acestuia
  • Previne încâlcirea firelor de păr
  • Catifelează firele de păr
  • Reduce riscul apariţiei mătreţii, mâncărimilor sau iritaţiilor

Masca de par cu ulei de argan pentru regenerarea parului

Această minunată mască de păr naturală pentru regenerarea părului are o formulă inovatoare dezvoltată de experţii de la Macrovita, hidratează eficient, regenerează firul de păr, protejându-l în acelaşi timp împotriva despicării vârfurilor. Volumul părului tău va fi refăcut în timp record. Părul se schimbă odată cu anotimpurile şi necesită îngrijire pentru a face faţă tuturor încercărilor la care îl supui.

Ai scalpul uscat?

Dacă ai probleme cu scalpul uscat, uleiul de argan este soluția ideală pentru tine la un super preț. Tratamentul pentru scalp este foarte simplu, iar rezultatele sunt vizibile chiar de a doua zi. Aplică puțin ulei de argan pe o dischetă demachiantă și tamponează ușor scalpul. Lasă uleiul de argan să acționeze peste noapte pentru ca proprietățile lui să își facă efectul. Tot ce mai trebuie sa faci de dimineața este să te speli pe cap și să te bucuri de rezultat.

Poate iți dorești sa îți prepari singură mască de păr

Mască de păr cu ulei de cocos si ulei de argan

Pentru baza acestei măsti de păr puteți folosi un ulei de nucă de cocos, pe care mă gândesc ca toată lumea îl folosește deja destul de mult (bineînţeles dacă aţi rămas fără puteţi să-l achiziționați oricând din magazinul nostru).Uleiul de cocos poate preveni și repara părul deteriorat, adaugă strălucire și reduce inflamația scalpului.De asemenea, cu uleiul de cocos cosmetic presat la rece este foarte ușor de a lucra În plus puteţi adauga de asemenea ulei de argan (mai precis ulei marocan presat la rece - bineînteles si pe acesta îl găsiți pe site la un super preț).Uleiul de argan conține acizi grași care calmează pielea uscată, poate fi folosit de asemenea pe lânga hidratarea feței și la hrănirea părului.

Iată de ce veți avea nevoie pentru a face o mască de păr cu ulei de cocos și ulei de argan:

  • ulei de cocos 2 linguri
  • 10 picaturi de ulei de argan
  • 3 picaturi de ulei esential de lavanda (opțional pentru miros)
  • punguliță sigilabilă
  • un pieptene de plastic

Mască de păr pentru strălucire

Dacă ai părul lipsit de strălucire,înseamnă ca ai neapărat nevoie de masca de păr de mai jos. Garantat este perfectă pentru tine!

Iată de ce ingrediente naturale aveți : 

  • un gălbenuș
  • o lingură de ulei de argan
  • puțin lapte (se adaugă în funcție de lungimea părului)

Mod de preparare:

Se amestecă gălbenușul de ou cu un ulei de argan natural presat la rece și se adaugă o cantitate potrivită de lapte astfel încât să obții o pastă omogenă, care să ajungă pentru tot părul. Masca pe păr se va aplica şi va fi lasată să acționeze între 30 şi 60 de minute. Ideal ar fi să acoperi părul cu un prosop cald, deoarece căldura stimulează acţiunea benefică a acetei măști de păr. Ulterior spală părul cu un șampon bio (de preferinţă) și clătește-l bine.

Masca pentru par

Acestea sunt doar câteva idei prin care îţi poţi păstra perfect şi sănătos părul alegând dintr-o gamă variată de uleiuri cosmetice naturale presate la rece )lavanda,argan,cocos s.a) , toate la un super preţ.

Află mai multe de pe pagina categoriei de Uleiuri cosmetice naturale

Lasă comentariul tău
*