Căutați
Filters
Close

10 beneficii ale uleiului de plajă şi a laptelui hidratant

10 beneficii ale uleiului de plajă şi a laptelui hidratant

De ce să folosim Ulei de plaja si lapte de plaja SPF30 si SPF50

Temperaturile au crescut vertiginos, iar tu trebuie să găseşti soluţii de protecţie a pielii, astfel încât aceasta să nu fie afectată de apa sărată a mării, sau de clorul din piscine care care usucă pielea, lăsând-o nehidratată sau lipsită de strălucire şi elasticitate.

Cum să faci ca pielea să nu-şi piardă elasticitatea

Pentru ca pielea să-şi recapete supleţea, să fie hidratată şi tonifiată ai nevoie de produse naturale speciale pentru plajă, care sunt extrem de hrănitoare, au o textură delicată, sunt absorbite rapid de piele şi nu lasă grăsime pe piele. 

Ce sunt aceste produse

Aceste produse se găsesc la magazinul online Biospot şi sunt din gama Macrovita, fiind concepute pentru protecţia pielii în timpul expunerii la soare, cât şi după plajă, sunt adaptate fiecărui tip de piele şi conferă protecţie eficientă împotriva factorilot UVA şi UVB.

Care sunt aceste produse

Aceste produse naturale de la Macrovita sunt compuse din uleiuri pentru un bronz mai rapid, lapte hidratand cu grad de protecţie SPF30, iar pentru cei cu pielea mai sensibilă SPF50.

Ulei de Plaja SPF6 cu Ulei de măsline, morcov și avocado 100ml

Ulei de Plaja SPF6 cu Ulei de măsline, morcov și avocado 100ml
 
Lapte protectie solară SPF 30 Macrovita 150 ml

Lapte protectie solară SPF 30 Macrovita 150 ml

Aceste produse naturale ulei spray pentru plajă şi lapte hidratant protectie solara pentru corp si ten SPF30, au fost create pentru accelerarea bronzului având un factor de protecţie SPF6 şi SPF30, cu scopul de a hrăni pielea şi de a obţine un bronz frumos într-un timp mult mai scurt. Aceste produse naturale hidratează pielea, luptă împotriva îmbătrânirii, previne exfolierea pielii şi menţine bronzul.

Ce ingrediente contin:

Uleiul de plajă ca şi laptele de plajă au în compoziţia lor numai ingrediente narutale din plante crescute în cultură, protejate de factorii nocivi ai mediului înconjurător. Atât uleiul de plajă cât şi laptele de plajă au în componenţa lor următoarele ingrediente naturale:

ulei de floarea soarelui - este un antioxodant natural ce luptă împotriva radicalilor liberi şi a radiaţiilor UV, hrăneşte şi hidratează, lăsând pielea netedă şi catifelată.

ulei de măsline - stimulează intens celulele antiîmbătrânire, antioxidant, antiinflamator, antibacterian şi hidratant

unei de avocado - hrăneşte şi hidratează pielea pentru un timp îndelungat.

nuci braziliene - neutralizează radicalii liberi, regenerează pielea şi dă strălucire.

complex de vitamine E, C, F - cu acţiune antiîmbătrânire, hidratează şi catifelează pielea.

ulei de morcovi - oferă efect de bronzare, antiinflamator şi calmează iritaţiile.

Filtru UV - cu scopul de a proteja împotriva radiaţiilor UV.

Atât uleiul pentru plajă cât şi laptele pentru plajă sunt rezistente la apă, protejează pielea şi o ajută să capete un bronz natural într-un mod foarte rapid.

10 beneficii ale uleiului de plajă şi a laptelui hidratant care poate fi folosite ca protectie solara pentru corp si ten SPF30.

1. Protejează împotriva radiaţiilor solare

2. Ajută pielea să se brozeze într-un mod mult mai rapid

3. Au compoziţie numai din plante naturale fără chimicale

4. Hrăneşte şi hidratează pielea uscată de la apa sărată şi de la clorul piscinei

5. Sunt absorbite rapid de piele şi nu lasă urme de grăsime

6. Luptă împotriva îmbătrânirii

7. Neutralizează radicalii liberi

8. Antiinflamatoare

9. Antibacteriene

10. Rezistenţă îndelungată la apă.

Lotiune

Lotiune dupa plaja pentru fata si corp 150 ml

Loţiunea după plajă pentru faţă şi corp

Acestă loţiune este de fapt un lapte hidratant cu ingrediente naturale, absolut indispensabil tenului şi corpului tău. După o zi de expunere la soare, aceasta este imperios necesară pentru a evita exfolierea pielii şi pentru a menţine bronzul. Se aplică imediat după plajă apoi de face un duş.

Cum te hidratezi după plajă

După plajă trebuie neaparat să faci un duş. De aceea indicat ar fi să fie un produs natural pentru protecţia pielii. Gelul de duş de la Macrovita indeplineşte toate condiţiile de calmare a arsurilor şi iritaţiilor produse de soare. 

Lasă comentariul tău
*